Juice til enhver lejlighed

Hvis du leder efter alsidig mad, der både kan fungere som sundt morgenmåltid og appetitvækkende dessert, så skal du måske prøve juice. Der er nemlig et væld af kombinationsmuligheder med forskellige lækre bær, frugter og grøntsager, så du både kan fremstille grønne helsejuices og pinke bærbomber. Alternativerne er nærmest uendelige og kun din fantasi sætter grænserne. Internettet er også fyldt med opskrifter på juicer til enhver lejlighed. Du kan lade dig inspirere af andres flotte kreationer og tilføje dine egne twists, så du virkelig får skabt noget unikt. Det er bare at smøre ærmerne op og købe dig en juicemaskine og noget frisk frugt, så er du klar.

Vælg den rigtige juicemaskine

Kvaliteten af dine juices afhænger rigtig meget af den juicemaskine, du vælger. Du kan have nok så lækre bær og frugter, men det betyder ikke så meget, hvis juicemaskinen ikke fungerer som den skal. I processen med at udvælge den rigtige juicer, kan du for eksempel kigge på effekten, som fortæller, hvor meget strøm maskinen bruger pr. tidsenhed. Det kan være rart at vide, så du kan danne dig et overblik over, hvor meget elektricitet den kræver. I nogle tilfælde er det også relevant at kigge på rørehastigheder, da visse juicemaskiner kan indstilles på flere tempoer, og det er jo bedst at vide inden man starter. Hvis du leder efter en maskine i god kvalitet, kan du for eksempel anskaffe dig en Centrifugal juicer fra Phillips.

Prøv dig frem

Det er svært at gå helt galt i byen med juices. Selvom du måske prøver nogle lidt utraditionelle kombinationer, så kan smagen sagtens blive rigtig god alligevel. På den måde giver en juicemaskine dig lov til at have en legende og eksperimenterende tilgang til madlavning, og det kan faktisk være rigtig befriende i en verden, hvor mange ting er sat i nøje planlagte systemer. Der er dog nogle kombinationer, der næsten altid er sikre vindere. Det gælder for eksempel gulerod og æble, mango og appelsin samt spinat og ingefær. Suppler eventuelt med lidt ekstra krydderier eller måske nogle nødder for at gøre juicen ekstra lækker.